Do grona wystawców najważniejszych w Polsce targów sektora spożywczego i HoReCa dołączają kolejne firmy. Warto się śpieszyć i dołączyć do nich jak najszybciej. Na najatrakcyjniejsze warunki, czyli niższe koszty i większe profity, mogą liczyć wystawcy, którzy zdecydują się na rejestrację do 30 czerwca.
Nawet ubiegłoroczna edycja targów POLAGRA, zorganizowana w pandemii, pokazała dobitnie, że branża spożywcza potrzebuje spotkań na żywo. To one dają możliwość prowadzenia rozmów biznesowych, podtrzymywania kontaktów, zawierania nowych umów i kontraktów.
Niższe koszty, preferencyjne warunki
Zarezerwowanie udziału w targach POLAGRA do końca czerwca 2022 r. gwarantuje zgłoszonym wystawcom nie tylko promocyjną cenę za stoisko. Gwarantuje również pierwszeństwo w ustaleniach dotyczących jego lokalizacji. To niewątpliwy atut, nierzadko kluczowy z punktu widzenia podtrzymywania relacji z kontrahentami, pozyskiwania nowych klientów, ale też ekspozycji samego stoiska.
Wyliczenia z poprzednich lat wskazują, że koszty udziału dla firm, które zgłoszą się przed datą rejestracji, są zwykle niższe o ok. 10% od standardowych. Do tego warto dodać rozpoczętą z dużym wyprzedzeniem promocję prowadzoną za pośrednictwem kanałów marketingowych Grupy MTP.
Po 30 czerwca zgłoszenia będą oczywiście przyjmowane, ale ich realizacja będzie możliwa w zależności od dostępności powierzchni wystawienniczej.
Taka będzie POLAGRA 2022
Poznańskie targi POLAGRA to obowiązkowe wydarzenie w kalendarzu wszystkich przedstawicieli branży spożywczej i sektora HoReCa. Warto współtworzyć to wydarzenie, którego filarem pozostaje bogata ekspozycja złożona z salonów Food, Foodtech i HoReCa.
Tegoroczna edycja, która odbędzie się 26-27 września, obfituje w wydarzenia towarzyszące. Wśród nich są m.in. International Meat Meeting (spotkanie branży mięsnej) oraz druga edycja kongresu Polagra Export Meeting, skierowanego do producentów, eksporterów i instytucji wspierających eksport polskiej żywności. Bogaty program uzupełnią debaty eksperckie, szkolenia prowadzone przez prawników oraz finał plebiscytu „Mistrzowie Smaku”, w którym czytelnicy i internauci z całej Polski wybierają najciekawsze ich zdaniem restauracje, lokale gastronomiczne i najlepszych kucharzy. „Najlepszego z Najlepszych” mistrzów kuchni w Polsce wybiorą z kolei jurorzy najważniejszego w Polsce konkursu kulinarnego dla profesjonalistów. Na tegoroczną edycję targów POLAGRA powraca bowiem Kulinarny Puchar Polski.
Więcej informacji na www.polagra.pl