Zachęcamy do udziału w konferencji „Wyzwania stojące przed branżą piekarską”, która odbędzie się 14 maja w Warszawie. Jej celem jest pomóc piekarzom w skutecznym działaniu na stale zmieniającym się rynku przepisów, wymagań i trendów dotyczących produkcji i konsumpcji pieczywa.
Do udziału zapraszamy piekarzy, młynarzy, pracowników gastronomii, pracowników instytucji naukowych i nauczycieli zawodu.
Program konferencji
9.30 Rejestracja uczestników
10.00 Otwarcie konferencji i powitanie uczestników
10.15 Wpływ wdrożeń nowoczesnych rozwiązań technologicznych na kierunek rozwoju branży piekarskiej – dr inż. Krystyna Jarosz
10.45 Sposoby skutecznego budowania relacji w zespole – prof. Henryk Mruk
11.15 Przerwa na kawę
11.45 Przeciwdziałanie mobbingowi i dyskryminacji w zatrudnieniu jako podstawowy obowiązek pracodawcy, czyli polityka antymobbingowa w praktyce – Adriana Głuchowska
12.15 Piekarstwo niejedno ma imię – Jarosław Gajda
12.45 Dyskusja
13.15 Lunch
Udział w Konferencji jest bezpłatny. Obowiązują wcześniejsze zapisy.
Liczba miejsc ograniczona.
KIEDY – 14 maja 2025 godz. 10.00
GDZIE – Warszawa, ul. Czackiego 3/5, piętro III, sala A