Zapraszamy na konferencję piekarską
Sukces w piekarstwie – czy to możliwe?
Konferencja odbędzie się 19 października 2023 r. w Warszawie, hotel Arche Geologiczna, ul. Geologiczna 4
Program
9.30 Rejestracja uczestników
10.00 Otwarcie konferencji i powitanie uczestników
10.15 Optymalizacja produkcji piekarskiej – teraźniejszość i przyszłość piekarni rzemieślniczej – dr inż. Krystyna Jarosz
10.45 Nowe czasy – nowi konsumenci. Jak (z sukcesem) kształtować relacje z konsumentami w późnej ponowoczesności – mgr Aneta Banaszak
11.15 Przerwa na kawę
11.45 Wpływ oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych na wybory dokonywane przez konsumentów – dr inż. Zbigniew Oczadły
12.15 Współpraca z klientem drogą do sukcesu – mgr Agnieszka Wryk
12.45-13.00 Dyskusja
13.00 Lunch
Udział w konferencji jest bezpłatny, liczba miejsc ograniczona.
Konieczna rejestracja; decyduje kolejność zgłoszeń.
Uczestnicy otrzymają publikację zawierającą wystąpienia prelegentów.
Projekt sfinansowany z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych