Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego oraz redakcje „Przeglądu Piekarskiego i Cukierniczego” i „Przeglądu Zbożowo-Młynarskiego” zapraszają na:
Konferencję dla producentów pieczywa
PROMOCJA WYSOKIEJ JAKOŚCI PIECZYWA I PRZETWORÓW ZBOŻOWYCH NA RYNKU KRAJOWYM
sfinansowaną z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych
Program
9.00 Rejestracja uczestników
9.30 Otwarcie konferencji i powitanie uczestników
9.45 Jakość ziarna zbóż ważnym aspektem jakości uzyskanego pieczywa – dr inż. Anna Szafrańska (Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego)
10.15 (Bio)Różnorodność sekretem unikalnej jakości pieczywa – prof. Anna Diowksz (Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności)
10.45 Przerwa na kawę
11.15 Projektowanie i wprowadzanie na rynek produktów piekarskich. Jak uniknąć kosztownych błędów w procesie projektowania – dr inż. Zbigniew Oczadły
11.45 Systemy jakości w produkcji piekarskiej i przetwórstwie zbóż –
mgr Agnieszka Wryk (Ewa Bis Group)
12.15- 12.30 Dyskusja
12.30 Lunch
Udział: bezpłatny po przesłaniu zgłoszenia
Więcej informacji i formularz zgłoszenia
(wypełniony formularz zgłoszenia proszę przesłać na adres biuro@sitspoz.pl)
Termin: 27 października 2022, godz. 9.30
Miejsce: Warszawa, ul. Geologiczna 4
Arche Hotel Geologiczna /sala parter/