Dwumiesięcznik, ukazuje się od 1957 r.
PL ISSN 0033-2461    e-ISSN 2449-9943
Dwumiesięcznik, ukazuje się od 1957 r.
PL ISSN 0033-246   e-ISSN 2449-9943

GEA Golfetto Sangati zaprasza na webinaria

Dawne zboża i nowe technologie: innowacje i trendy rynkowe w młynarstwie

Rynek zbóż w przeszłości koncentrował się na produkcji masowej i intensywnej. Jednak obecnie ponownie odkrywa dawne zboża.

Podczas tego webinaru:

  • Przeanalizujemy ewolucję dawnych zbóż,
  • Wyjaśnimy ich cechy i zalety rynkowe,
  • Odkryjemy najnowsze technologie przetwarzania

Na żywo online – środa, 29 lipca 2020 r.
godz. 10.00 – język angielski, godz. 17.00 – język włoski

Wytwarzanie najlepszego makaronu z surowców: technologiczna odpowiedź na wymagający rynek

Stały wzrost spożycia makaronów skłania do zwrócenia uwagi na produkcję wysokiej jakości wyrobów, w tym na surowce inne niż dobrze znana pszenica durum. Technologia opracowana przez GEA Pavan umożliwia produkcję makaronu doskonałej jakości zwłaszcza w krajach, w których historycznie brakowało pszenicy durum. Wyzwanie, rzucone przez wizjonerów kuchni śródziemnomorskiej, zostało przezwyciężone dzięki rozwojowi technologicznemu, który sprawił, że makaron stał się produktem rozpowszechnionym na całym świecie.

Podczas tego webinaru:
• Analiza dyfuzji i aktualnych trendów rynkowych związanych z suszonym makaronem
• Dowiedz się, jakie parametry definiują makaron jako produkt wysokiej jakości
• Odkryj rozwiązania technologiczne odpowiadające na potrzeby producentów makaronów.

Na żywo online – czwartek, 30 lipca 2020 r.
godz. 10.00 – język angielski, godz. 17.00 – język hiszpański

ZAPISY