Dwumiesięcznik, ukazuje się od 1957 r.
PL ISSN 0033-2461    e-ISSN 2449-9943
Dwumiesięcznik, ukazuje się od 1957 r.
PL ISSN 0033-246   e-ISSN 2449-9943

Zapraszamy na konferencję piekarską

Zapraszamy na konferencję piekarską

Sukces w piekarstwie – czy to możliwe?

Konferencja odbędzie się 19 października 2023 r. w Warszawie, hotel Arche Geologiczna, ul. Geologiczna 4

Program

9.30 Rejestracja uczestników

10.00 Otwarcie konferencji i powitanie uczestników

10.15 Optymalizacja produkcji piekarskiej – teraźniejszość i przyszłość piekarni rzemieślniczej – dr inż. Krystyna Jarosz

10.45 Nowe czasy – nowi konsumenci. Jak (z sukcesem) kształtować relacje z konsumentami w późnej ponowoczesności – mgr Aneta Banaszak

11.15 Przerwa na kawę

11.45 Wpływ oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych na wybory dokonywane przez konsumentów – dr inż. Zbigniew Oczadły

12.15 Współpraca z klientem drogą do sukcesu – mgr Agnieszka Wryk

12.45-13.00 Dyskusja

13.00 Lunch

Udział w konferencji jest bezpłatny, liczba miejsc ograniczona.

Konieczna rejestracja; decyduje kolejność zgłoszeń.

ZAREJESTRUJ SIĘ

Uczestnicy otrzymają publikację zawierającą wystąpienia prelegentów.

Projekt sfinansowany z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych