Dwumiesięcznik, ukazuje się od 1957 r.
PL ISSN 0033-2461    e-ISSN 2449-9943
Dwumiesięcznik, ukazuje się od 1957 r.
PL ISSN 0033-246   e-ISSN 2449-9943

Zapraszamy na konferencję

Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego oraz redakcje „Przeglądu Piekarskiego i Cukierniczego” i „Przeglądu Zbożowo-Młynarskiego” zapraszają na:

Konferencję dla producentów pieczywa

PROMOCJA WYSOKIEJ JAKOŚCI PIECZYWA I PRZETWORÓW ZBOŻOWYCH NA RYNKU KRAJOWYM

sfinansowaną z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych

Program

9.00 Rejestracja uczestników

9.30 Otwarcie konferencji i powitanie uczestników  

9.45  Jakość ziarna zbóż ważnym aspektem jakości uzyskanego pieczywa – dr inż. Anna Szafrańska (Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego)

10.15  (Bio)Różnorodność sekretem unikalnej jakości pieczywa – prof. Anna Diowksz (Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności)

10.45 Przerwa na kawę

11.15  Projektowanie i wprowadzanie na rynek produktów piekarskich. Jak uniknąć kosztownych błędów w procesie projektowania – dr inż. Zbigniew Oczadły

11.45  Systemy jakości w produkcji piekarskiej i przetwórstwie zbóż  –        
mgr Agnieszka Wryk (Ewa Bis Group)

12.15- 12.30     Dyskusja

12.30               Lunch

Udział: bezpłatny po przesłaniu zgłoszenia

Więcej informacji i formularz zgłoszenia

(wypełniony formularz zgłoszenia proszę przesłać na adres biuro@sitspoz.pl)

Termin: 27 października 2022, godz. 9.30

Miejsce: Warszawa, ul. Geologiczna 4
Arche Hotel Geologiczna /sala parter
/